sweetlinh.blogg.se

Tänker blogga om det mesta i mitt liv. Mode och vänner. Men också hundar och mina författardrömmar.

Hatar att vara tonåring

Publicerad 2015-07-31 13:36:00 i Allmänt,

Nu vet jag att jag kommer fortsätta blogga, MEN jag ville bara säga att jag hatar tonårslivet, fast jag inte är tonåring ään. Alla säger ju att man ska vara 13 tills man ska bli tonåring men jag går i skolan och är vän med hälften av de så jag får nog också räknas till en av dom. LOL.. Fast jag försöker.. inte tänka på det. Som idag en tjej jag var as bra kompis med börja kaxa as mycket mot mig utan en andledning, liksom? Längtar tills jag blir stooooor.

Tänkte bara säga det.. och inlägget jag skrev igår, är raderats. Nu ska jag blogga tillbaka, men kanske mindre kul (not) eller mindre läsare, who knows? Också ni vet att jag KOMMER att byta blogg trots jag vet inte när men det kommer när det kommer. Men just nu orka jag i alla fall inte sitta vid datan, har fixat en nya header på en halv timme nu.. jag får ångest om jag fortsätter!!!!!!Jag suger, ni äger (A)

Konstig dag

Publicerad 2015-07-27 13:35:00 i Allmänt,

Heeej :D

Skolan var as konstigt idag, men det bästa händelse var att jag gjorde klart mina mjukisbyxor på syslöjden!! Och det var ju bra att jag blev nöjd, för annars så skulle jag sitta och deppar just nu, haha LOL. Men jag får ta hem den efter lovet, VARFÖR INTE INNAN? Bajskorv.. vill använda.. dom.. nu!!

Och sen är det dans för slutet av denna vecka nu för nästa vecka har vi ju lov, och jag lovar att jag kommer ha galet tråkigt där hemma med min nya blogg.. men aja. Jag skriver mer sen när jag kommer hem, ska dricka klart min smoothie nu och sen ska jag dra ♥

då var man sjuk.. *tror jag*

Publicerad 2015-07-24 13:33:00 i Allmänt,

Hej.

Kul va'? Att komma hem som att huvudet ska sprängas från en jävligt mörk väder och så sjukt mycket regn, jag älskar denna dag onsdag 27 Oktober 2010, när som jag har inget humor.. På dansen var vår danslärare borta så vi fick en annan som var en danslärare till discofunk, omg vad är det för dans? Man dansar disco och funk, gud jag hatar det!!

Nu har jag franska läxan, usch. Jag är fortfarande desperat efter mina mjukisar som jag har sytt klart på syslöjden, JAG VILL HA DE NUU! Nu orka jag inte sitta vid datan, förlåt för jag bloggar så sjukt dåligt och har inte minst sagt svarat på ett enda kommentarn i flera dagar nu. Måste göras, måste göras.. orka bara inte. ♥
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela